Boschlust is een klein ongerept bosgebied, gelegen aan de rand van Oisterwijk. Al vele tientallen jaren ontwikkelt de natuur zich hier in alle vrijheid. Er ligt een kleine bospoel in en er heerst een serene rust. Carine Gerlach-Aijer biedt hier de mogelijkheid as te verstrooien.

In overleg met grondeigenaren

Het cremeren van overledenen vindt steeds vaker plaats. Het verstrooien van as is echter lang niet overal toegestaan. Er is toestemming voor nodig van de eigenaar van de grond. Met alle respect voor de natuur bieden wij in ons bos de mogelijkheid om as te verstrooien.

Boschlust is een klein ongerept bosgebied, gelegen aan de rand van Oisterwijk. Ruim 100 jaar ontwikkelt de natuur zich hier in alle vrijheid. Er ligt een kleine bospoel in en er heerst een serene rust.

Asverstrooiing overeenkomen

Voor de verstrooiing van as sluiten wij met u een overeenkomst. De basis van een contract is altijd een plaats van ongeveer 8 m2 die bezocht kan worden. De kosten zijn vanaf € 50,– voor een plaats voor 2 jaar. Reservering of verlenging voor € 25,– per jaar is mogelijk.

Boschlust is met de auto goed bereikbaar. U rijdt komende van Oisterwijk via de Moergestelseweg richting Moergestel. Direct na de bebouwde kom slaat u rechtsaf de Hoevenseweg in. Boschlust is het eerste bosperceel aan de rechterkant bij het straatnaambordje Hoevenseweg 2. Daar is ook een beperkte parkeergelegenheid.
Er zijn geen aangelegde wandelpaden door het bos. Het bos is beperkt met een rolstoel toegankelijk.

Contactpersonen voor meer informatie

Henk Hoppenbrouwers
voorzitter
06 – 36 56 85 63

Henk de Kort
grondcoördinator
06 – 11 25 25 33